Tuesday, 27. June 2017 17:00

Gastvortrag: Maiky Díaz Pérez (Profesora de Psicología, Universidad de La Habana, Cuba)

„Studying psychology in Cuba – Links between the curriculum and work”

Einladung zum öffentlichen Vortrag von

Maiky Díaz Pérez

Profesora de Psicología
Universidad de La Habana, Cuba

Im Rahmen der Kooperation zwischen den Universitäten von Havanna und Wien und dem Alumnikreis der Fakultät für Psychologie

„Studying psychology in Cuba – Links between the curriculum and work”

The academic training in psychology is closely linked to the different career fields as a professional psychologist as well as to the crucial historical periods of the Cuba’s cultural evolution. The presentation covers the origins of the Faculty of Psychology up to the present, depicting more closely the current academic training. A special focus will be showing how teaching and training of the professional is oriented to the labor market. A case study will highlight the way research findings are used to define the profile of psychologists employed in labor organizations. Further, academic and scientific activities at the Faculty are presented and the way the community of psychologists participate in student and scientific events. Finally, recent collaboration options will be outlined using as example the agreement between the Faculties of Psychology of the University of Havana and the University of Vienna.

Dienstag, 27.6.2017; 17:00 bis 18:30
HS III, NIG

Universitätsstraße 7, 1010 Wien

Einladung im Namen der Fakultätsleitung:

Univ.-Prof. Dr. Barbara Schober, Dekanin
Univ.-Prof. Dr. Claus Lamm, Vizedekan
Ao. Univ.-Prof. Dr. Germain Weber, Vizedekan
Ass.-Prof. Dr. Harald Werneck, Studienprogrammleiter

Initiates file downloadDownload der Einladung

Dieses Projekt wurde mit Unterstützung der Europäischen Kommission finanziert. Die Verantwortung für den Inhalt dieser Veröffentlichung trägt allein der Verfasser; die Kommission haftet nicht für die weitere Verwendung der darin enthaltenen Angaben.

SCAN-Unit
Faculty of Psychology